OM OSS

Allt du behöver veta för att bli nästa Massage Mästare och ta ditt Massageföretag till nästa nivå!

Vår vision är att göra det möjligt för deltagare, domare och massageskolor att uppnå sin fulla potential i alla aspekter inom massageyrket och som tävlingsgren. Vi vill:

  • Att Sverige ska ha ett eget mästerskap nu när allt fler länder sluter upp till samarbete med IMA och arrangerar sina egna tävlingar runt om i hela världen.
  • Skapa ett event där massörer kan finna inspiration och utvecklas i sin yrkesroll samt nätverka och finna nya vänner och samarbetspartners.
  • Bidra med att öka medvetenheten och kvalitet kring massöryrket angående utbildning, fortbildning och annat som är viktigt att belysa.

Svenska mästerskapet i Massage arrangeras på licens av och i samarbete med The International Massage Association (IMA). IMA arrangerar årligen the World Championship in Massage och stödjer nationella massagetävlingar världen över.

SWAR grundades av Marie Keller i syfte att förena massörer/massageterapeuter, massagelärare, domare och entusiaster.
Den första tävlingen i Massage VM av IMA arrangerades år 2017 och Marie var den enda deltagaren från Sverige. År 2018 och 2019 var de två. Tävlingsreglerna har ändrats lite från år till år och även då det fanns utrymme för förbättringar insåg Marie vilken stor potential dessa tävlingar är för kroppsterapeuter.
År 2020 blev Marie utsedd till domare i Massage VM och skulle även arrangera Massage SM. Båda tävlingarna blev inställda pga Corona Covid-19.
2021 arrangeras Massage VM i Danmark och Marie deltar som domare.
Massage SM 2021 arrangeras ONLINE pga omständigheterna kring Corona Covid-19.

Domare i Massagemästerskapet

Alla domare besitter stor kunskap i massage.
Information om Domare i Massage SM Online 2021 kommer inom kort.

Tävlingar

Vi arrangerar det svenska mästerskapet i massage i samarbete med IMA the International Massage Association.

Workshops & Föreläsningar

Vi erbjuder workshops och föreläsningar som rör olika ämnen som kan intressera massageterapeuter. 

Medlemskap

Bli medlem i vårt eget community och träffa andra massageterapeuter med samma passion. Vi diskuterar allt som rör tävlingar både i Sverige och internationellt, massage business, massage tekniker och mycket mer.